Sinopsi

Se’t fa curt el programa de El Club de la Comedia? Vols sentir l’experiència de veure als millors còmics del programa en rigorós directe? Doncs ara tindràs l’oportunitat de viure l’ambient del Club amb la seva gira de directes, amb els millors còmics del programa!!! T’ho perdràs?

Monologuistes de la nit

Rafa Forner
“L’humor més absurd, la història més divertida, el final més inesperat…”; Rafa Forner és un monologuista valencià amb una extensa carrera, nascut l’any 1974 i va ser el guanyador del primer premi del Circuit Cafè Teatre de València el 2009. En cinema podem veure’l en curts com El encuentro y Casarse no es un buen comienzo. A televisió ha participat en diferents programes de Canal 9 com ara: El concursaso, Maniatics… i al teatre en les obres Ba de bo, La balada de las bestias, Joan el cendrós, entre d’altres.

David Navarro
Després de llicenciar-se en Dret, va deixar una feina estable i segura com a funcionar per llençar-se a la comèdia. Escrupulós en els detalls i treballador incansable, ha desenvolupat nombroses funcions i en diferents personatges de la seva pròpia creació. A la televisió ha participat en els programes; Noche Sin Tregua del canal Paramount Comedy, presentat per Dani Mateo, Corto y Cambio, un programa d’sketchos i també a Smonka! on va ser director i presentador. També ha col·laborat a Muchachada Nui, de TVE; La Familia Mata, d’Antena 3, Buenafuente i a la sèrie Aída de Telecinco. En ràdio col·labora a A vivir que son dos días de la Cadena Ser i Abierto hasta las 2 de RNE.

Oswaldo Digón
Còmic gallec què va començar la seva carrera artística realizant més de 400 actuacions infantils com a contacontes. Actor de teatre professional en les obres: Terapia de Grupo, Lisistrata, La Ronda, Azos de Esguello, Los Duguis, Alma Mater o A visita… Paral·lelament, Digón omple teatres com a actor còmic (a La Villarroel representa els Diálogos en 3D) i, entre els seus èxits està la seva vinculació actual amb “Nuevos Cómicos” de Paramount Comedy. L’any 2003 va guanyar el concurs de “Forum Comedia” i va ser finalista de el “Concurso de Comedia de Laracha” (A Coruña), amb l’espectacle Historia da miña Historia
 

Fitxa artística

MONOLOGUISTES: Rafa Forner, David Navarro i Oswaldo Digón

PRODUCCIÓ: Tras la Risa

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup