El Teatre Condal

HISTÒRIA

Fundat el 1903 pels germans d’origen italià Onofri, el Teatre Condal va animar durant dècades les nits del Paral·lel fins que va ser reconvertit en sala cinematogràfica al llarg dels anys seixanta i setanta.

L’any 1983, els seus propietaris el van transformar de manera definitiva en un espai d’exhibició teatral i pocs anys més tard, el 1992, el Grup Focus se’n va fer càrrec de la gestió. Des d’aleshores, el Grup ha impulsat una línia de programació basada fonamentalment en la comèdia, dirigida al gran públic, però que no perd de vista la qualitat de les propostes.

Durant més de mig segle, les millors companyies i els millors actors del teatre de comèdia han passat per aquest mític escenari del Paral·lel, que ha acollit obres de gran èxit com ara La Jaula de las Locas, Mamaaa i Matar al Presidente, protagonitzades per la parella Paco Moran – Joan Pera, Políticament incorrecte, El sopar dels idiotes, Òscar, una maleta, dues maletes, tres maletes i Enfermo Imaginario, entre altres espectacles de contrastada qualitat.

El Teatre Condal rep el suport de les següents institucions: Generalitat de Catalunya (Departament de Cultura) i Ajuntament de Barcelona (Institut de Cultura).

GALERIA D’IMATGES

SERVEIS

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda

Seients reservats per a persones amb mobilitat reduïda

Agraïm que ens truqueu abans per facilitar-vos l’accés a la sala al telèfon 93 442 31 32

Cafeteria

El Teatre Condal disposa de servei de cafeteria amb accés directe des del vestíbul del teatre. La cafeteria estarà oberta des d’un hora abans del començament de la representació fins la finalització de l’espectacle.

Aparcament

Aparcaments amb descompte
Parking Apolo
C/ Paral·lel, 57-59
1.65 l’hora IVA inclós presentant l’entrada de l’espectacle

Aparcament Aiguajoc
(C. Comte Borrell, 21-23)
Consultar condicions del descompte trucant al 934 430 335

A més, ben a prop del teatre trobareu els següents pàrquings:
Pàrking Borrell
Carrer del Compte Borrell, 26

Aparcament Olímpic
(Av. del Paral·lel, 106)

Aparcament Enauto
(C. Poeta Cabanyes, 4)

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com