El Teatre Condal

HISTÒRIA

onyric teatre condal barcelona musical

Fundat el 1903 pels germans d’origen italià Onofri, el Teatre Condal va animar durant dècades les nits del Paral·lel fins que va ser reconvertit en sala cinematogràfica al llarg dels anys seixanta i setanta.

L’any 1983, els seus propietaris el van transformar de manera definitiva en un espai d’exhibició teatral i pocs anys més tard, el 1992, el Grup Focus se’n va fer càrrec de la gestió. Des d’aleshores, el Grup va impulsar una línia de programació basada fonamentalment en la comèdia, dirigida al gran públic, però que no perdia de vista la qualitat de les propostes.

Durant més de mig segle, les millors companyies i els millors actors del teatre de comèdia han passat per aquest mític escenari del Paral·lel, que ha acollit obres de gran èxit com ara La Jaula de las Locas, Mamaaa i Matar al Presidente, protagonitzades per la parella Paco Moran – Joan Pera, Políticament incorrecte, El sopar dels idiotes, Òscar, una maleta, dues maletes, tres maletes i Enfermo Imaginario, entre altres espectacles de contrastada qualitat.

El Teatre Condal rep el suport de les següents institucions: Generalitat de Catalunya (Departament de Cultura) i Ajuntament de Barcelona (Institut de Cultura).

DIRECCIÓ ARTÍSTICA

Daniel Anglès, director artístic del Teatre Condal

Daniel Anglès
Director artístic

Nascut a Barcelona l’any 1975, Daniel Anglès ha estat relacionat amb el món del teatre musical des dels 18 anys i hi ha desenvolupat treballs en diferents àmbits. Actualment és director d’ONYRIC; director de l’escola Aula – Arts Escèniques de Barcelona, de la qual també és fundador (2003); director artístic de la productora No Day But Today, amb la qual ha portat a escena Fun Home (2018), Rent (2016), Acústic Broadway (2015) i Hair (2014), entre d’altres, i director de càsting de musicals de gran format a Madrid i a Barcelona, com Les Misérables, Mamma Mia! i La bella y la bestia.

També és el productor artístic del musical Tot el que no ens vam dir, d’Alícia Serrat i Miquel Tejada, i ha realitzat treballs de direcció, creació i producció artística en tots els espectacles de la companyia independent El Musical Més Petit des de la seva creació, l’any 1996, amb la qual ha guanyat 5 Premis Butaca i 1 Premi Sebastià Guasch. Ha doblat diversos personatges a les cançons de pel·lícules de Disney i Dreamworks i, a més a més, és el director de doblatge de cançons de nombroses sèries i pel·lícules d’animació. Anglès també ha adaptat text i lletres al castellà i català per a pel·lícules, sèries, programes de televisió i espectacles.

ESPAIS

ONYRIC Teatre Condal

Teatre

El Condal ha viscut una remodelació integral. S’ha realitzat una forta inversió tècnica per dotar-lo amb el millor equip de so del país. A més, les tonalitats més fosques, suports amb fusta i una nova il·luminació t’ajudaran a interactuar amb els sentits d’una manera més propera.

ONYRIC Teatre Condal

Club 

La zona del bar del Teatre Condal és el Club, que compta amb un escenari que transforma l’espai i el converteix en un punt d’atenció altament artístic i proper.

SERVEIS

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda

Seients reservats per a persones amb mobilitat reduïda

El teatre consta d’escales, si teniu mobilitat reduïda o necessiteu disposar del lloc especial per a cadira de rodes poseu-vos en contacte amb el teatre escrivint a info@teatrecondal.cat, perquè us informin de com realitzar l’accés i/o veure disponibilitat de la zona habilitada per a cadira de rodes

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.

El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Cafeteria

El Teatre Condal disposa de servei de cafeteria amb accés directe des del vestíbul del teatre. La cafeteria estarà oberta des d’un hora abans del començament de la representació fins l’inici de l’espectacle.

Aparcament

Aparcaments amb descompte
Parking Apolo
C/ Paral·lel, 57
2,50€ l’hora presentant l’entrada de l’espectacle

Aparcament Aiguajoc
(C. Comte Borrell, 21-23)
Consultar condicions del descompte trucant al 934 430 335

A més, ben a prop del teatre trobareu els següents pàrquings:
Pàrking Borrell
Carrer del Compte Borrell, 26

Aparcament Olímpic
(Av. del Paral·lel, 106)

Aparcament Enauto
(C. Poeta Cabanyes, 4)

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com