Sinopsi

Estem en 1961 en el Sanatori Penitenciari de Navafría. Pacífico Pérez, malalt de tuberculosi, està a la presó per haver comés un assassinat i va a ser jutjat, i probablement, condemnat, per un altre crim a garrot vil. El Dr. Burgueño, que ha descobert que es tracta d’un reclús de característiques molt específiques, amb la finalitat d’ajudar-lo el convenç per tal que parli de la seva vida i de les seves circumstàncies, doncs intueix que darrere de Pacífico i de les seves accions s’amaga algun misteri encara no descobert. Inclús aconsegueix que accepti fer-ho davant d’un magnetòfon -“el chisme ese”, com Pacífico l’anomena- per si el relat pogués servir per la seva defensa.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup