Espectacle en castellà
90 minuts

Sinopsi

HAIR, el mític musical reivindicatiu dels anys 60, torna a Barcelona en concert, una nit única. Aquest musical revolucionà tota una generació y resultà convertir-se en un himne del moviment hippie amb cançons icòniques com “Aquarius”, “Hair” o “Let the Sunshine In”. Tingué tanta repercussió que 12 anys més tard s’estrenà la versió cinematogràfica. Avui en dia recordem AIR com un cant a la llibertat, a l’amor, al moviment antibel•licista i l’inici del moviment  ecologista.
60 anys després de la seva estrena a Broadway, HAIR torna a Barcelona amb aquesta versió en concert, interpretada per una nova generació de joves intèrprets de teatre musical que  conecten les seves lluites actuals amb les de l’època. Un missatge que fàcilment es transporta a qualsevol època i generació: Com decidim donar veu a allò que ens preocupa? A allò que ens defineix? Fins on estem disposats a arribar per fer-nos sentir? HAIR son les ganes d’expressar-nos en comunitat, de com medim un dia només amb l’amor de la gent amb la que convivim. De compartir, de protestar.
Qui són, o qui serien, els hippies d’avui?

HAIR en Concert.

25 intèrprets en escena.

Música en directe.

Una nit única que t’obrirà l’ànima.

Fitxa artística

Lletres: James Rado i Gerome Ragni
Música: Galt MacDermot
Adaptació al castellà: Roser Batalla i Roger Peña

Direcció: Daniel Anglès
Coreografia: Oscar Reyes
Direcció Musical: Víctor Arbelo

La Tribu:
Helena Cortés, Laia Esparrech, Sergi Espina, Mariona Esteve, Gina Gonfaus, Sara Gordon, Núria López, Judit Malet, Aleix Maria, Núria Marrase, Joan Martínez, Marina Martínez, Andreu Mauri, Júlia Mil, Gerard Mora, Josep Pons, Marina Requero, Tura Sala, Eric Serrano, Laia Tallet, Júlia Tormo

La Banda:
“Pink Lemon”, Guillem Durante, Andreu Girò, Adrián Miras, Guilem Serra

Producció: Aules · Arts Escèniques

Aquesta producció escolar de Hair es presenta gràcies a un acord amb Concord Theatricals Ltd. de part de Tams-Witmark LLC. www.concordtheatricals.co.uk

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup