Sinopsi

L’obra ens explica la història d’un executiu que, en companyia del seus amics, acostuma a sopar cada setmana amb un convidat molt particular; es tracta sempre de presentar en petit comité un desconegut que ha estat sel·leccionat pel fet de tenir alguna afecció estúpida. Aquest cop han triat un funcionari d’hisenda que té l’afecció obsessiva de fer maquetes gegantines amb mistos. Quan falta poc pel sopar, l’executiu pateix un atac de lumbàlgia. El convidat, però, es presenta a casa seva i s’esdevé el desastre: en un tres i no res aconsegueix, sense desitjar-ho, que l’executiu sigui abandonat per la seva dona, la seva amant, el seu metge i que, a més a més, pateixi una severa inspecció d’hisenda.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup