Sinopsi

Us heu trencat una cama a Mallorca i heu provat de tornar en avió? Us han enviat mai a buscar oli a Siurana, comarca del Priorat? Heu tingut l’oportunitat de competir en hipocondria amb el mateix Woody Allen? Totes aquestes experiències, i moltes altres igual o més hilarants encara, sí que li han passat a en Joan Pera, un dels nostres actors de teatre i televisió més estimats.

Perquè en Joan Pera no és només un enorme actor (en un pot petit), sinó que és un espectacle en ell mateix, i per això El Show Joan Pera només necessita de la seva persona, i de la seva particular manera d’explicar les petites coses que fan la vida tan contradictòria però tan divertida, per fer riure tota mena de públics.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup