Sinopsi

Somorrostro Dansa Flamenca és una companyia que ofereix una visió actual de la dansa flamenca de creació a Catalunya. Una plataforma que permet el desenvolupament professional a aquells que han adoptat el flamenc com forma d’expressió artística. És una formació atípica que trenca estereotips. Els seus components representen la renovació del flamenc que s’està portant a terme en l’actualitat. Són les noves figures del flamenc català.

La coreografia del primer treball de Somorrostro Dansa Flamenca s’ha encarregat a Javier Latorre, i la direcció musical a Juan Gómez “Chicuelo”.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup