Last Dance. Barcelona Gay Men’s Chorus

del 19 al 20 de juny de 2019

Last Dance Barcelona Gay's Men Teatre Condal

Espectacle en castellà

1h. 30min.

Fitxa artística

Direcció musical: Andreu Gallén
Direcció artística: Carles Ortiz
Coordinació coreografies: Kevin Santander
Producció: Barcelona Gay Men’s Chorus
Tècnic de so: Jordi Ballbé
Disseny gràfic: Edu Rojo

Sinopsi

“Last Dance” és el nou espectacle del Barcelona Gay Men’s Chorus. Una invitació a cantar i ballar més que mai amb les icones més emblemàtiques de la música disco dels anys 70 i els 80, i l'evolució d'aquest gènere amb les dives i grups més actuals.


El BGMC et convida a una festa plena de glamur i sensualitat on no pot faltar la provocació i els lluentons. Dirigit per Andreu Gallén i Carles Ortiz, “Last Dance” té els ingredients perfectes per passar una tarda brillant: 50 veus masculines, moltes coreografies, banda de música en directe i, com sempre, una cantant de llengua de signes.


“Last Dance” és un espectacle solidari organitzat per Barcelona Gay Men’s Chorus i la recaptació de la qual serà destinada a Sonrisas de Bombay.


L'ONG persegueix la transformació social dels barris de barraques de Bombay, mitjançant l'accés a igualtat de drets, a l'educació i a la salut de les comunitats més desfavorides.


El projecte en concret amb el qual col·labores amb la teva entrada és el del sosteniment d'un centre preescolar durant un període de 12 mesos.

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com