Espectacle en castellà
90 minuts

Sinopsi

“Last Dance” és el nou espectacle del Barcelona Gay Men’s Chorus. Una invitació a cantar i ballar més que mai amb les icones més emblemàtiques de la música disco dels anys 70 i els 80, i l’evolució d’aquest gènere amb les dives i grups més actuals.

El BGMC et convida a una festa plena de glamur i sensualitat on no pot faltar la provocació i els lluentons. Dirigit per Andreu Gallén i Carles Ortiz, “Last Dance” té els ingredients perfectes per passar una tarda brillant: 50 veus masculines, moltes coreografies, banda de música en directe i, com sempre, una cantant de llengua de signes.

“Last Dance” és un espectacle solidari organitzat per Barcelona Gay Men’s Chorus i la recaptació de la qual serà destinada a Sonrisas de Bombay.

L’ONG persegueix la transformació social dels barris de barraques de Bombay, mitjançant l’accés a igualtat de drets, a l’educació i a la salut de les comunitats més desfavorides.

El projecte en concret amb el qual col·labores amb la teva entrada és el del sosteniment d’un centre preescolar durant un període de 12 mesos.

Fitxa artística

Direcció musical: Andreu Gallén
Direcció artística: Carles Ortiz
Coordinació coreografies: Kevin Santander
Producció: Barcelona Gay Men’s Chorus
Tècnic de so: Jordi Ballbé
Disseny gràfic: Edu Rojo

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup