Amor x Amor

el 4 de febrer de 2019

amor x amor teatre condal barcelona

Espectacle en català, castellà i anglès

1h. 30min.

Fitxa artística

Música i lletres: Diversos autors
Directora: Alícia Serrat
Direcció musical: Dani Campos

Presentadors: Nacho Encinas i Kyra Shimai

Amb: Ángeles Arboleda, Alessio Arena, Giancarlo Arena, Adriana Brun, Ariadna Comas, Frank Diago, Xènia Garcia, Gisela, Joaky, Eva Kaué, Georgina Llauradó, Joan Masdeu, Nacho Melús + The Beating Souls, Neirak, Frank Mercader, Iñaki Mur, Aina Quiñones, Diana Roig, Nerea Royo, Miguel Ángel Sánchez, Georgia Stewart, Naïm Thomas, Carles Torregrossa, i més intèrprets pendents de confirmar.

Producció: Marisol González

Llegir més

Sinopsi

Després de l'èxit de les dues edicions anteriors, el concert solidari únic i irrepetible AMOR x AMOR torna per tercer any consecutiu per oferir amor a aquells que més ho necessiten. Un concert de duets musicals que compta amb més de 30 artistes a escena. Els beneficis aniran destinats al projecte Dones Acció de la Fundació Aroa.
El repertori estarà integrat per cançons d'amor que formen part de bandes sonores de pel·lícules. Així s'escoltaran temes de pel•lícules tan emblemàtiques com OFICIAL Y CABALLERO o NOTTING HILL, així com d'altres films estrenats recentment a la gran pantalla, com HA NACIDO UNA ESTRELLA o THE GREATEST SHOWMAN. Un concert eclèctic que, com sempre, tindrà un fil d'unió: l'AMOR.
No et perdis l’esdeveniment anual que transforma l’AMOR que se celebra a Sant Valentí en un AMOR global. Els millors duets musicals et faran emocionar amb un repertori de cançons d’amor de pel·lícula.

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com