Espectacle en català, castellà i anglès
90 minuts

Sinopsi

Després de l’èxit de les dues edicions anteriors, el concert solidari únic i irrepetible AMOR x AMOR torna per tercer any consecutiu per oferir amor a aquells que més ho necessiten. Un concert de duets musicals que compta amb més de 30 artistes a escena. Els beneficis aniran destinats al projecte Dones Acció de la Fundació Aroa.
El repertori estarà integrat per cançons d’amor que formen part de bandes sonores de pel·lícules. Així s’escoltaran temes de pel•lícules tan emblemàtiques com OFICIAL Y CABALLERO o NOTTING HILL, així com d’altres films estrenats recentment a la gran pantalla, com HA NACIDO UNA ESTRELLA o THE GREATEST SHOWMAN. Un concert eclèctic que, com sempre, tindrà un fil d’unió: l’AMOR.
No et perdis l’esdeveniment anual que transforma l’AMOR que se celebra a Sant Valentí en un AMOR global. Els millors duets musicals et faran emocionar amb un repertori de cançons d’amor de pel·lícula.

Fitxa artística

Música i lletres: Diversos autors
Directora: Alícia Serrat
Direcció musical: Dani Campos

Presentadors: Nacho Encinas i Kyra Shimai

Amb: Ángeles Arboleda, Alessio Arena, Giancarlo Arena, Adriana Brun, Ariadna Comas, Frank Diago, Xènia Garcia, Gisela, Joaky, Eva Kaué, Georgina Llauradó, Joan Masdeu, Nacho Melús + The Beating Souls, Neirak, Frank Mercader, Iñaki Mur, Aina Quiñones, Diana Roig, Nerea Royo, Miguel Ángel Sánchez, Georgia Stewart, Naïm Thomas, Carles Torregrossa, i més intèrprets pendents de confirmar.

Producció: Marisol González

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup