"Joan Pera en todos los sentidos. Una trama y una comedia hecha como “anillo al dedo” para uno de los cómicos catalanes con más éxito y más reconocimientos. Asegura pasar un buen rato y disfrutar de su humor tan característico. Dos interpretaciones perfectas. Todo un tour de force de Pera y Moreno”. Jorge Pisa. Portal Indienauta

“Joan Pera i Amparo Moreno fan una exhibició de facultats i demostren que són per mèrits propis dos dels grans còmics del país (...) humor àcid i química inqüestionable que desprenen Moreno i Pera com a gran aval (...) Visca els nuvis arriba al Condal per oferir moltes rialles, una història amable amb unes quantes càrregues de profunditat i un molt probable èxit de públic.” Toni Mata. Regió 7

Sinopsi

Visca els nuvis és una comèdia carregada d’humor i tendresa, plena de situacions que l’espectador reconeixerà al moment, tot i estar ambientada a principis del segle passat a la ciutat de Barcelona. Alguns dels episodis més importants de la història d’aquest país com la Setmana Tràgica, la dictadura de Primo de Rivera, la Segona República o la Guerra Civil són testimonis directes de les alegries, tristeses,  esperances i preocupacions que en Ramon, la Maria i el seu llit viuran al llarg del seu matrimoni.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup