Sinopsi

Pruden coneix Òscar en un intent de trobar l’home perfecte i superar les seves obsessives imperfeccions. Òscar coneix Pruden per satisfer la seva complicada bisexualitat i mostrar obertament les seves emocions. Enmig estarà Teo, el nòvio d’Òscar, que farà més difícil el triangle. Tots tres estan aconsellats pels seus estrambòtics psicoanalistes: la doctora Wallace i el doctor Martone que els duran a l’extrem amb la seva teràpia.

A través de la psicoanàlisi els personatges busquen la seva identitat per arribar a una conclusió poc satisfactòria: ningú no és perfecte. Es trobaran en un restaurant impossible on formaran un còctel de personalitats malaltisses i patològiques que els abocaran a la recerca de la felicitat i la fugida del plaer amb la cançó Algú que cuidi de mi com a leit-motiv de les seves vides. Un encadenament de trobades entre els protagonistes amb situacions absurdes i ridícules que ens mostren els difícils comportaments humans.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup