Sinopsi

Gerard Quintana i Joel Joan conflueixen en un mateix escenari per mostrar els seus cops amagats, en formats diversos: cançons, poemes, cartes, contes, notícies, paisatges, situacions.
Qualsevol acte de comunicació és vàlid per a transmetre els missatges que se’ns enganxen a les sabates, com la pols dels camins viscuts.
Hi han llocs, físics i emocionals, on tots hem estat, o si més no, hi hem passat alguna vegada. Tot i la nostra capacitat d’oblidar, la sola percepció d’una olor, l’audició d’una melodia, la visió d’una silueta a contrallum, ens transporta de manera immediata als racons amagats de la memòria. Aquests indrets poden tenir noms diferents per a cadascun de nosaltres, però per a tots contenen el mateix: la nostra història.
De Brel a Beck, de la Mediterrània al Món, d’orient a occident: els secrets seran compartits sense deixar de ser secrets, amagats en les quatre parets del teatre. Benvinguts a l’espai de les confidències.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup