75 minuts

Sinopsi

Quan he cantat en un musical, he interpretat les cançons que uns altres havien triat. Quan he volgut triar, m’he embarcat en concerts personals però interpretant cançons que una altra gent havia cantat. Aquesta vegada, he volgut triar jo mateix el que ningú encara ha escoltat. Cançons de diferents compositores i compositors que no havien fet el seu camí encara, que s’havien guardat en un calaix o que s’han pensat expressament per a mi. Cançons sota la meva mirada particular, que em ve de gust que la gent escolti i que podré considerar “meves” per a, qui sap, fer-les companyes de viatge. Deixeu-me que us mostri aquesta llista inèdita, aquestes “historias jamás cantadas”.

Després de tant de temps sense poder cantar en un escenari va aparèixer el desig i l’oportunitat de tornar a fer un d’aquests concerts tan pròxims i que tant gaudim al costat dels meus amics i músics Marc Sambola i Berenguer Aina.
El que anava a ser un concert de petit format versionant un repertori de cançons de tota mena i en un espai íntim entre amics i coneguts com de costum, s’ha convertit en un concert molt especial per a mi en el qual puc fer realitat un dels meus desitjos com a cantant, tenir el meu propi repertori de cançons.

Ara, acompanyat de 6 músics, dos cantants als cors i en una sala tan especial com és la sala gran del teatre Condal de Barcelona, el dilluns 10 de maig a les 20h podré mostrar 12 temes originals compostos per amics, companys compositores i compositors que admiro molt com són Àfrica Alonso, Alessio Sorra, Alicia Serrat, Claudia Nogués (Clodine), Dani Campos, Enric Verdaguer, Gerard Alonso i Marc Gómez, Guillem Roma, Lola Pérez, Nacho Melús, Núria Llausí i Víctor Arbelo.

Fitxa artística

Direcció musical, arrenjaments i teclats: Gerard Alonso
Guitarres : Marc Sambola
Bateria : Berenguer Aina
Baix : Pol Barbé
Violonchelo : Laura Masferrer
Saxo : Albert Carrique
Cor i arrenjaments corals : Nerea Pozo y Nacho Melús
Veu : Roger Berruezo

Cap tècnic del teatre Jordi Ballbé
Tècnic de llums Víctor Cárdenas

Premsa Albert López i Judit Hernández
Màrqueting i comunicació Publispec
Disseny gràfic La Costas ( Paula Costas )

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup