Sinopsi

Fa poc més d’un any va néixer Saben aquel que diu…Producciones, de la mà de Gerard Jofra, fill de l’humorista, el qual va assumir el repte de recuperar la figura del seu pare a través dels acudits i les històries que el van fer popular els anys setanta i vuitanta. A més, li retia homenatge en complir-se 40 anys del debut amb la seva dona Conxita, amb qui va formar la parella artística Els dos. Al cap de poc temps sobre els escenaris naixerien el acudits entre cançó i cançó. Aquell  format va tenir èxit i ara Reugenio segueix recreant sobre l’escenari aquesta manera única de fer riure.

Reugenio és, sens dubte, més que una imitació o una paròdia. És el millor homenatge que  se li podia retre a Eugenio en tots aquests anys.

Ara de nou al Teatre Condal amb l’espectacle “Con todos mis respetos”.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup