Sinopsi

Dani Martínez pujarà als escenaris per oferir als assistents el seu  nou  espectacle Rechace imitaciones, on repassarà l’actualitat social i política, oferint a través dels personatges «més importants» del nostre país, segons el còmic, un punt de vista que sols ell és capaç de veure.

Dani Martínez va entrar el 2010 com a col·laborador del programa de Cuatro Tonterías las Justas per presentar el programa junt amb Florentino Fernández i Anna Simón. Compta amb una llista de més de 250 imitacions…  Amb aquest últim equip ha presentat els premis ONDAS el passat 19 de novembre de 2010.

En aquest nou espectacle  combina el monòleg, amb  imitacions  molt especials  de personatges  coneguts per tothom, que el van portar a l’èxit al popular programa Tonterías las justas de Cuatro i amb el qual està triomfant  actualment a Otra Movida de Neox. Alhora, aquest autèntic showman  s’ atrevirà  a cantar i a interactuar amb el públic… amb un final d’espectacle que no deixarà ningú indiferent.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup