Espectacle en català i castellà
60 minuts

Sinopsi

Un dels objectius del projecte ONYRIC és potenciar i acompanyar el talent jove.Volem apostar per noves veus en l’àmbit de l’autoria, la composició i la creació de nous musicals. I donar la primera oportunitat a intèrprets de la nova generació, presentant-los per primer cop davant del públic. Plataforma és la nostra mirada al futur.

Per fi, després de moltes setmanes rebent videos i deliberant, ens plau presentar-vos a la guanyadora d’aquesta primera edició del concurs: Aina Ros! Acompanyada al piano per Andreu Roqueta i dirigida per Xavi Casan, l’Aina es presentarà en societat en el seu primer concert en solitari a una sala de Barcelona. L’Andreu també va ser participant del concurs i van decidir aprofitar el seu talent al piano per acompanyar a la gran veu de l’Aina en aquesta nit única. Serà una vetllada íntima i emocionant, veniu el dilluns 6 de maig al Club ONYRIC a celebrar amb nosaltres el talent de les noves generacions!

Plataforma protagonistes del nou mil·lenni

Comencem el projecte Plataforma obrint el Club ONYRIC a la primera Protagonista del Mil·lenni. Hem estat buscant a través d’un procés obert a les xarxes a un actor/actriu cantant que estigui preparat per fer el salt al món professional. Ja tenim per fi a l’artista que protagonitzarà aquest concert i hem posat al seu servei tot l’equip artístic i tècnic necessari perquè es presenti en societat gràcies a aquesta Plataforma única. El projecte tindrà continuïtat amb noves edicions, sempre buscant i promovent el talent de les noves generacions del país. Descobrim junts els protagonistes del nou mil·lenni!

El procés de selecció

Durant els mesos de gener i febrer, més de 35 joves d’entre 18 i 25 anys que no havien participat mai en cap producció professional per adults van aplicar al nostre concurs. Tots en ple procés de formació en teatre musical i grans apassionats del gènere, van fer unes meravelloses versions dels temes de més èxit en els últims anys de Broadway.

Un cop es van tancar les inscripcions el dia 3 de març, va començar el procés d’avaluació i selecció del video guanyador amb un jurat format per Daniel Anglès, Xavi Casan, Mariona Castillo, Marisol González i Anna Moliner. Expliquen que se’ls va fer extremadament complicat triar, però finalment van comunicar el resultat de la seva deliberació el 12 de març.

Des de llavors, l’Aina Ros s’ha posat a treballar amb un equip artístic que s’ha creat al seu voltant per preparar, sota la supervisió artística de Daniel Anglès i la direcció de Xavi Casan, el concert únic que tindrà lloc al Club ONYRIC el dilluns 6 de maig.

El vídeo de la capçalera és el guanyador de l’Aina, una magnífica versió del famós “Latte Boy” (“Xavi el dels tallats”).

Fitxa artística

Supervisió artística: Daniel Anglès
Director: Xavi Casan
Amb:
Aina Ros (veu)
Andreu Roqueta (piano)
Fotografia de cartell: Àgata Casanovas
Project manager: Jan Bartomeu

Producció: AULES – ARTS ESCÈNIQUES / FOCUS

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup