Sinopsi

El senyor Costabella és un empresari ric que viu sense maldecaps amb la seva dona i la seva filla. A casa tot rutlla a la perfecció. Bruno és el seu entrenador físic, amb més força que intel·ligència, i s’encarrega de mantenir-lo en bona forma; l’Enriqueta s’encarrega del servei de la casa i Òscar és el seu fidel xofer personal. Però aquesta estabilitat es veurà importunada pel seu col·laborador i home de confiança, l’Àngel, que irromp a casa seva a primera hora del matí per exigir que li puji el sou per poder demanar la mà de la seva xicota.

La situació esdevé més i més caòtica, sobretot quan Costabella descobreix que la noia amb qui es vol casar l’Àngel és la seva pròpia filla i que a més l’Àngel l’ha estafat amb un tripijoc en els balanços de l’empresa.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup