Concert en català.
120 minuts

Sinopsi

Torna OBESES. Tornen els herois, torna la revolució, torna l’excel·lència, torna el grup de culte de l’escena musical catalana. El 13 d’abril del 2018 es publicà el 5è disc d’estudi de la banda, Fills de les estrelles (Música Global, 2018), que van presentar en directe només una setmana després, el 20 d’abril, a la Sala Barts de Barcelona dins el Guitar Festival BCN.

OBESES va culminar la Gira llegendària del seu tercer disc Monstres i Princeses (Disc català de l’any per Ràdio 4) amb entrades exhaurides al Teatre Nacional de Catalunya a finals del 2016. Una exitosa gira (Millor artista de l’any dels Premis Enderrock i Premi Altaveu) que va destacar pels concerts OBESES 3D, en els quals el grup interpretava les seves peces amb diverses bandes simfòniques del país arribant a tocar amb més de 600 músics d’arreu.

De tota manera, malgrat no estar de gira, OBESES no va descansar durant el passat 2017. Van estar submergits en el projecte Verdaguer, ombres i maduixes, una deliciosa òpera rock sobre el poeta de Folgueroles que va fer temporada al Teatre Romea de Barcelona i que va suposar un pas únic i una proesa per la música moderna a Catalunya. L’obra va ser enregistrada en un doble CD editat el maig del 2017 per Música Global, el quart àlbum de la banda.

Finalment, el 2018 arriba l’esperadíssim 5è disc d’estudi del quartet contemporani. Un disc d’una ambició artística inaudita (escrit i compost durant el darrer any) que OBESES ha immortalitzat amb 3 mesos i mig de gravació i mescla als Heroïna Estudis de Gurb i als Music Lan Studios d’Avinyonet de Puigventós. Un total de 12 músics de vent, corda i veu (a part dels quatre integrants de la banda) han col·laborat en aquesta obra magnànima, donant veu a les 13 peces que conté el disc.

La diversitat estilística i temàtica segueix essent un tret diferencial de la música del quartet, així com la riquesa tímbrica i colorista del seu so, la reverència a la tradició musical (a les estrelles de la música?), i en aquest cas -potser de manera més present que en altres treballs- una lírica enfocada a les reflexions existencials que remouen el nostre temps.

El disc més esperat de la darrera dècada a Catalunya ja és una realitat i és que la progressió constant d’OBESES i la seva preservació de l’excel·lència musical han convertit la banda en una referència única del virtuosisme, el bon gust i el plaer desenfrenat.
Si s’estima la música, s’estima OBESES.

Fitxa artística

Arnau Tordera I: cantant i guitarra
Maiol Montané: bateria
Jaume Coll: baix
Arnau Burdó: teclats i veus

Cap tècnic del teatre: Jordi Ballbé
Premsa: Albert López i Judit Hernández
Màrqueting i comunicació: Publispec
Disseny Gràfic: Santi&Kco

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup