Estallido de verdades secretas, de soledades, de incomprensiones, de amarguras: el miedo a querer, las vidas poco a poco vaciadas por cobardía, por conformismo, en un tono agridulce bien modulado por el director Gabriel Olivares. - Marcos Ordoñez. El País

Gabriel Olivares ha punteado minuciosamente la trayectoria emocional del trío, en una producción impecable que lleva cartas ganadoras. - Javier Vallejo. El País

Sinopsi

Tres vells amics han quedat per jugar la partida de cartes habitual, malgrat això, un d’ells triga a arribar inexplicablement. Té una bona raó: ha assassinat la seva dona.

Nuestras mujeres planteja temes universals: el valor de l’amistat, el compromís davant el deure, la idea de justícia i per sobre de tot, la lluita entre el correcte i l’incorrecte. Què fer quan un vell amic comet un crim? Delatar-lo? Salvar-lo? Aquest conflicte posa a prova el Max, el Pablo i el Simón en una nit que pot suposar la ruïna dels tres.

Durada: 1 hora i 30 minuts

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup