Sinopsi

En un luxós edifici del West Side de Nova York hi viu una curiosa comunitat de veïns. En un dels pisos hi resideix un matrimoni ben avingut però amb visions de la vida una mica divergents. Ell és Toni (Pep Ferrer) un editor amb rampells neuròtics, i ella és Carol (Montse Guallar) una antiga executiva publicitària que va deixar la seva feina per cuidar el fill de la parella i que es desfoga amb la cuina, la seva gran passió. Tots dos pertanyen al cercle literari de la ciutat i tenen amistats com el Mark (Àlex Casanoves) un respectat actor, escriptor i director, i Marga (Maria Lanau) una prestigiosa escriptora. El matrimoni té una fantàstica relació amb una parella gran del seu mateix edifici, Lidia i Paul. La vida de tots ells canvia quan misteriosament la Lidia apareix morta. Carol comença a sospitar que el Paul és l’assassí de la seva dona. El Toni es mostra molt escèptic amb les sospites, però acabarà entrant en un cercle viciós d’investigacions i mitges paraules d’imprevisibles conseqüències.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup