Sinopsi

Matar al presidente és una adaptació d’un text de Francis Veber, Le Contrat. La comèdia es va estrenar en els anys 60 a França, interpretada per Lino Ventura i Jacques Brel, i posteriorment es va dur al cinema amb el títol de L’emmerdeur. José Luís Martín l’ha adaptat al castellà i Angel Alonso l’ha posat en escena. 

Joan Pera encarnarà el personatge de François Pignon, un venedor de camises que vol suïcidar-se després que la seva dona l’hagi abandonat. Qui el farà desistir dels seus propòsits és, curiosament, Ralph (Paco Moran). Es tracta d’un assassí a sou que s’allotja en el mateix hotel per motius de treball.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup