Sinopsi

Se’t fa curt el programa de El Club de la Comedia? Vols sentir l’experiència de veure als millors còmics del programa en rigorós directe? Doncs ara tindràs l’oportunitat de viure l’ambient del Club amb la seva gira de directes, amb els millors còmics del programa!!! T’ho perdràs?

Monologuistes de la nit

Tomàs García
“Els meus inicis en això del riure es remunten a fa molt, molt, temps, en una galàxia molt, molt llunyana. Després de guanyar 12 concursos (onze de monòlegs i un de Míster Conca), vaig arrencar en l’àmbit nacional gràcies al programa El Rey de la Comedia de TVE. Actualment, col·laboro a Zapeando (La Sexta) i Sopa de Gansos (Cuatro)“.

Raúl Pérez
“En el meu cas, la pregunta hauria de ser “¿Qui soc?”, ja que sóc capaç d’imitar a molts personatges que conviuen amb mi a totes hores. En definitiva, em podeu dir Mariano Rajoy, Iker Jiménez, Eva González, Jorge Javier Vázquez, Antonio Lobato, Rafa Nadal, Matías Prats, Eduardo Gómez, Pedro Piqueras, David Bisbal, Andrés Iniesta, Florentino Pérez, o qualsevol altre que us imagineu, que jo us respondré igual.”

Oswaldo Digón
Còmic gallec, de professió actor, ha treballat en les obres: Terapia de Grupo, Lisístrata, La Ronda, Azos de EsguelloAlma Mater però també omple teatres com a monologuista: A La Villarroel representa els Diálogos en 3D i actua a Nuevos Cómicos de Paramount Comedy.

Fitxa artística

MONOLOGUISTES: David Broncano, Salva Reina i Àlex Clavero

PRODUCCIÓ: Tras la Risa

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup