Sinopsi

Se’t fa curt el programa de El Club de la Comedia? Vols sentir l’experiència de veure als millors còmics del programa en rigorós directe? Doncs ara tindràs l’oportunitat de viure l’ambient del Club amb la seva gira de directes, amb els millors còmics del programa!!! T’ho perdràs?

Monologuistes de la nit

David Broncano
Els nord-coreans s’han tornat molt bojos, encara que pitjor és allò de Tiger Woods. David Broncano, molt preocupat pels sindicats i també per la patronal, analitza aquests temes amb gran precisió, encara que de vegades canvia d’opinió i es posa a ballar polques sobre l’escenari. El noi ha col·laborat a Nuevos Cómicos, No somos nadie, Estas no son las noticias, UAU!, Nos gusta el cine de Canal+ i el programa Alguien tenia que decirlo de la Sexta amb Dani Rovira i Txabi Franquesa.

Álvaro Carrero
Les circumstàncies en què conflueixen els diferents destins no són altra cosa que la pròpia conciència que té el ser humà de si mateix, i és per això que Álvaro es pregunta… He apagat el gas quan he sortit de casa aquest matí?
Gallec de naixement i andalús d’adopció, és llicenciat en Art Dramàtic per la RESAD i ha centrat la seva carrera en l’humor, tot participant com a guionista en la sèrie S.O.S Estudiantes (Canal Sur); com a actor i guionista a la sèrie on-line Esquecheles i també ha gravat diferents monòlegs per al canal d’humor Paramount Comedy.

Raúl Pérez
“En el meu cas, la pregunta hauria de ser “¿Quins soc?”, ja que soc capaç d’imitar a molts personatges que conviuen amb mi a totes hores. En definitiva, em podeu dir Mariano Rajoy, Iker Jiménez, Eva González, Jorge Javier Vázquez, Antonio Lobato, Rafa Nadal, Matías Prats, Eduardo Gómez, Pedro Piqueras, David Bisbal, Andrés Iniesta, Florentino Pérez, o qualsevol altre que us imagneu, que jo us respondré igual.” 

Fitxa artística

MONOLOGUISTES: Álvaro Carrero, Raúl Pérez i David Broncano

PRODUCCIÓ: Tras la Risa

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup