Sinopsi

Se’t fa curt el programa de El Club de la Comedia? Vols sentir l’experiència de veure als millors còmics del programa en rigorós directe? Doncs ara tindràs l’oportunitat de viure l’ambient del Club amb la seva gira de directes, amb els millors còmics del programa!!! T’ho perdràs?

Monologuistes de la nit

Sergio Fernandez “El Monaguillo”
Un malagueny, de Marbella per ser més exactes, i finalista de El Club de la Comedia el 2002. Vam poder gaudir de la seva feina al programa d’Onda Cero No son Horas, durant 6 anys i a televisió amb El Método Gonzo d’Antena 3. Actualment, condueix les matinades d’Onda Cero amb La Parroquia de El Monaguillo i acaba de llançar el seu nou llibre Tonto el que lo lea, amb Arturo González-Campos.

Manu Górriz
Gràcies al seu humor cínic i la seva poca confiança en el gènere humà, ha conquerit l’audiència de Central de Cómicos. Cinèfil del gènere de terror i twiter, Manu Górriz escriu relats d’humor i col·labora al programa Mejor que nunca, de la ràdio de la Universitat Politècnica de València.

Miki Dkai
Un gran de la comèdia, però dels de veritat. Gadità, criat a Màlaga i resident a Almeria, des del 2008 s’ha dedicat en cos i ànima a la comèdia (encara que només amb el seu cos, ja n’hi hagués hagut prou). En els seus espectacles practica un humor molt particular basat en fets reals; per exemple, parla sobre la seva infància, amb totes les anècdotes i històries d’un nen sense amics i de qui la seva mare no treia al carrer per vergonya. És la història d’un nen que va néixer amb un pa sota el braç, però que se’l va menjar!

Fitxa artística

MONOLOGUISTES: Miki Dkai, El Monaguillo i Manu Górriz

PRODUCCIÓ: Tras la Risa

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup