Sinopsi

Per primera vegada, arriba als nostres escenaris una obra pensada per al públic més exigent, els nens. Un musical d’alta qualitat educativa, amb una fascinant posada en escena i càrrega emotiva en les seves cançons.

La Màgia dels Ki-Kids és una obra musical creada per a entretenir i divertir amb imaginació i fantasia, tant per a grans com petits, amb un clar missatge educatiu per a tots: la importància de l’amistat. Una amistat que no coneix fronteres lingüístiques, una amistat que fa que aprendre anglès sigui divertit i natural, amb una immersió natural combinant  l’anglès i el català. Música, aventura, sorpreses i molta màgia per a descobrir de la mà de les escoles o per a gaudir i compartir en família. La màgia dels Ki-Kids és l’extensió natural d’una sèrie audiovisual on l’entreteniment i la qualitat educativa no estan renyits.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup