Sinopsi

L’acció es desenvolupa a Saint Tropez, un idílic punt de la Costa Blava, on una peculiar parella regenta un cabaret anomenat La Jaula de las locas. Allí es duen a terme tot tipus de números musicals a càrrec de transvestits, transformistes i artistes de tota índole, que fan d’aquest local un dels més concorreguts de la zona.

Ferdinand porta la gestió del local i el seu company sentimental, Antoine, Za-za en la intimitat, és l’estrella del club. Ambdós mantenen una relació tortuosa, en la qual les convencions socials, la vida en parella i el fill de Ferdinand, criat entre tots dos durant 20 anys, marquen la seva agitada existència. L’embolic comença quan Armand, el fill, els anuncia la seva boda i es veuen obligats a fingir que són una família decorosa i respectable davant dels pares de Josephine, la seva nòvia. El futur consogre es presenta a les eleccions franceses, en representació del conservador partit de De Gaulle.

Durant la vetllada, es produiran un conjunt inesgotable de situacions equívoques i delirants que acabaran en un inesperat final.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup