Sinopsi

L’Andreu fa 30 anys. I es veu que això s’ha de celebrar, tot i que ell no està per festes. Ell està en crisi. Però no és la crisi dels trenta, no. L’Andreu no hi creu en aquestes coses. Ell està angoixat perquè la gent que l’envolta s’ha entestat a capgirar-li la vida. Que s’han tornat tots bojos?
L’Andreu sap escoltar. Però a ell, qui l’escolta? No tothom en sap… Potser el públic, que (en principi) no canviarà de tema a la mínima pausa que faci per respirar, està atrapat, condemnat a escoltar-lo…, condemnat a riure…, a riure amb aquestes íntimes loquacitats.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup