Sinopsi

Nominada als prestigiosos Premis Molière de França el 1998 en la categoria de millor espectacle d’esquetxos, Hop!era és un delirant apropament per a tots els públics al món de l’òpera des de la distància de l’humor i el mim.
Una divertidíssima dessacralització del gènere líric, amb grans dosis d’imaginació i sense barreres artístiques ni intel·lectuals. Hop!era és un espectacle iconoclasta que arrencarà rialles tant als amants de la lírica, com als que mai han trepitjat un teatre d’òpera.
Hop!era compta amb un repartiment de set artistes, entre ells una soprano, un baríton, un tenor i una mezzosoprano. Cantants d’òpera que actuen com a comediants o, dit d’una altra manera, comediants que canten com a cantants d’òpera.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup