Espectacle en castellà i anglès
75 minuts

Sinopsi

Gerónimo Rauch és un dels artistes argentins de major transcendència internacional en el teatre musical. Ha protagonitzat Els Miserables i el Fantasma de la Òpera en el West End de Londres i Jesucristo superstar, Chicago, Les miserables i recentment Sunset Boulevard a Espanya.
Amb una carrera internacional a nivell discogràfic, Gerónimo ha editat dos discos sota el segell de Sony Music. A finals del 2018 va ser llançat el seu últim treball discogràfic “Porque yo te amo” produït per Humberto Gatica i amb collaboracions amb Carlos Rivera i Natalia Jimenez.
Des del 2015 que Gerónimo forma part dels concerts de Nadal que produeixen L’Auditori al costat de la OBC i dirigits pel Mestro Alfonso Casado.
“Gerónimo Rauch en concert” serà una nit íntima on podrem recórrer els grans èxits que l’han portat a diferents escenaris del món i molts altres himnes que acompanyats al piano pel Maestro Sergi Cuenca, faran del 21 de juny, una nit per a recordar.

Escolta el seu nou disc en totes les plataformes digitals

Fitxa artística

Direcció musical Sergi Cuenca
Amb:
Gerónimo Rauch (veu)
Sergi Cuenca (Piano)

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup