Sinopsi

Improviciados és un espectacle vertiginós d’improvisació còmica i teatral, on Clara Lago, Rafa Villena i Dani Rovira, s’enfronten a 9 reptes. 9 desafiaments amb els quals posaran en joc la seva salut, el seu cervell i fins i tot la seva dignitat. Tot això sense saber prèviament què interpretaran. Tu tens la primera i l’última paraula, tu proposes els títols i les situacions, i tu decideixes si els reptes són (o no) superats.

L’obra se sustenta amb el talent indicutible dels seus interprets: Rafa Villena fa anys que es mou en el món de la improvisació. De Clara Lago sabem que és una de les actrius més demandades, sobretot després de l’èxit de la pel·lícula 8 apellidos vascos, film on va coincidir amb Dani Rovira, un dels millors monologuistes del panorama nacional i un dels actors amb més futur per endevant.

Durada: 1 hora i 30 minuts

Fitxa artística

INTÈRPRETS: Clara Lago, Rafa Villena i Dani Rovira

PRODUCCIÓ: Fresh Comedy

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup