“Els autors han inventat una trama amb cops ingeniosos i un personatge que no té pèrdua. Potser, molts incondicionals de l'actor trobaran a faltar major protagonisme, però gaudiran igualment d'un intèrpret per al qual el teatre és vida". S. Fondevila, La Vanguardia

"Paco Moran sempre ha buscat una comicitat directa, una relació de tu a tu amb els espectadors. I se' ls ha guanyat d'un en un". Gonzalo P. de Olaguer, El Periódico

"Esperem que aquesta malaltia imaginària duri molt de temps en cartellera". Sergi Doria, ABC

"Pocs actors dominen el gènere de la comèdia com Paco Moran. En aquests temps de crisi i depresió la millor recepta és la rialla d'un actor que mou tant a la simpatia i a l'entreteniment". José Antonio Aguado, Diari de Terrassa

Sinopsi

Argán, hipocondríac absolut, només es sent segur envoltat de metges i infermeres, però per les casualitats de la vida l’han ingressat a la mateixa clínica, mateixa planta, mateixa habitació  on va morir el seu únic germà, anys enrere. Això comportarà estranyes aparicions i complicitats inesperades davant la incredulitat del metge i la infermera que el cuiden, però sobretot de la seva amorosa filla, que amaga obscures intencions econòmiques. Com a testimoni de les conjures d’uns i altres, només hi és el jutge  del llit del costat, qui no pot parlar ni gesticular a causa del traumatisme que pateix.

Versió més que lliure de la comèdia El malalt imaginari de Molière, on els joves dramaturgs Pau Miró i Marc Rosich recreen les malalties d’Argan, interpretades pel gran actor Paco Moran.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup