Sinopsi

Els bufons del regne és un espectacle protagonitzat per Toni Albà o més aviat per el seu alter-ego monàrquic, popularitzat per les seves aparicions televisives.
Agafant com a referent diferents estils teatrals, els autors (Trotam Teatre i el mateix Toni Albà) utilitzen el cómic, la publicitat, el musical, la dansa, el clown i la pantomima per endinsar-nos en la seva peculiar manera de veure el món.
Els bufons del regne dóna resposta a preguntes que en algun moment de la nostra vida ens hem fet, pero que en absolut són essencials per continuar vivint-la.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup