Sinopsi

El Dr. Guillem Salgado és a punt de donar la conferència més important de la seva carrera. Està assajant el discurs a la seva consulta, quan rep una visita inesperada de la infermera Melón amb la qual va tenir una relació amorosa fa 18 anys,  fruit de la qual va tenir un fill.

El fill furiós l’espera a la recepció de l’hospital per demanar-li explicacions. La seva consulta es comença a omplir de gent:  la seva esposa, un doctor, un mosso d’esquadra, un vell ingressat a l’hospital, la infermera en cap i l’inesperat fill.  L’intent per part del protagonista d’evitar una catàstrofe professional i personal provocarà un seguit de mentides on es veurà embolicat tot l’hospital i la seva esposa. Un sense fi de situacions extravagants i còmiques que portaran a que ell i el seu millor amic, el Dr. Robert Bonet,  es vegin atrapats en una gran xarxa d’enganys, disfresses, actuacions, sobresalts i nervis.

Tot pot passar en aquests moments abans de la conferència. Us convidem a riure veient com se’n surten aquests bojos del bisturí.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup