Sinopsi

La Companyia de Ballet de Santa Coloma de Gramenet – David Campos ha redissenyat aquest clàssic de Txaicovski amb molts dels referents d’aquest ballet, però fent una revisió conceptual de l’obra, realitzant un esforç important per apropar-la al nostres dies i a un llenguatge més actual.

Fidel a l’esperit original, el director David Campos ha treballat amb la màgia de l’obra situant l’acció a l’època de Nadal, tot i que en un context molt diferent de l’habitual. El coreògraf s’ha envoltat per a aquest projecte de joves talents molt allunyats culturalment i estèticament d’aquesta obra, un fet que provoca sens dubte una mirada molt personal sobre aquest clàssic.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup