Espectacle en castellà

Edat recomanada a partir de 16 anys.

Sinopsi

Bones! Soc en Javi, de veritat, això ho escric “de mi per a tu”. El que estàs llegint és la sinopsi del meu nou xou, normalment això s’escriu per explicar una mica de què va l’espectacle, però jo a més aprofito per saludar-te i donar-te la benvinguda.

T’explico una mica: considero esportista d’elit des del que fa anys que pensa a apuntar-se a un gimnàs fins al qui guanya la Vuelta España. Un cop tenim clar que ets un dels “esportistes d’elit” elegits per formar part del meu xou, seré totalment sincer; en aquest espectacle parlo de la meva relació amor/odi amb l’esport i de la febre esportiva que ens envolta, tots dos sabem que la gent s’està tornant boja, potser ets un d’ells, però tu moles, els altres no tant.
T’explicaré en confiança experiències en què estic segur que et sentiràs identificat, entenc que no ho arribis a reconèixer mai per mantenir la teva dignitat, fes-ho tu, que encara pots. A més, et colaré moltes coses més: traumes provocats per les meves relacions sentimentals al llarg de la meva vida, “liades” de família, actualitat sobre programes de televisió…

Si vens a veure’m per haver llegit això, en acabar el xou em dius “Vinc pel que tu i jo sabem.” Et prometo que el que passi al xou, es queda al xou, per part meva, tu pots explicar tot el que vulguis en sortir. Segurament has llegit sinopsis molt més xules, però el tema és que ho he donat tot muntant el xou, i a això ja he arribat “molt cansat”.

T’espero al teatre!

Fitxa artística

Autoria, direcció i interpretació: Javi Sancho 

Cap tècnic del teatre: Jordi Ballbé  
Tècnics del teatre: Aleix Arbonès i Víctor Bartolomé 

Màrqueting i comunicació: Focus

Distribució: MPC (Management i Produccions Culturals, SL)

És una producció de MPC (Management i Produccions Culturals, SL)

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.