Sinopsi

Qui és Manolo? Manolo és un ÉSSER MUSICAL, veu i gest, quinta essència de la música popular, de la música que entén de transistors i de gales d’estiu, de la música que s’entén com a música i com a popular.
I qui és Escobar? Escobar, en canvi, és la imatge del TÒPIC, el vestit elegant que Manolo adopta davant el micròfon, una imatge gravada a les retines de tots, un tòpic construït a base de tardes de toros, pasqües de processó i dissabtes de Parada.
I en el camí que hi ha entre l’un i l’altre, en aquesta senda de misteri que va De Manolo a Escobar, sorgeix UNA VIDA feta de cançons, cançons que atia el vent com foguera de passió. Marc Rosich

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup