Sinopsi

Fa molt de temps que la música serveix per explicar històries. Ha canviat l’estil, l’estètica, el llenguatge, però hi ha tanta diferència entre les primeres òperes o els musicals que actualment s’estrenen a Broadway?
Aquest és el viatge que volem fer: un recorregut que mostra l’evolució de la música dramàtica a través dels temps… Des del segle XVII fins al segle XXI.
30 cançons en menys d’una hora. Tres cantants, un piano… i la història de la música. Òpera, opereta, sarsuela, follies, òpera-rock, comèdia musical…
Diferents arguments, diferents personatges, diferents èpoques… i la música sempre com a mitjà de transport en un viatge que ens permetrà acostar-se al que de vegades ens sona tan llunyà i estrany. Una primera aproximació a un univers sense fi. Amb un llenguatge modern i directe, els tres cantants aniran de Mozart a Gershwin, de Wagner a Elton John…
La història ja està escrita. I en aquest cas està escrita amb música…

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup