Sinopsi

Aquí no hi ha llenguatge subtil que valgui perquè els diàlegs són directes. Si cal parlar de l’amor, es parla; i si cal parlar de sexe, per descomptat. Elles no tenen embuts i s’expressen amb la mateixa cruesa amb que ho farien en privat.

A través de les seves confessions ens assabentem del seu passat i el seu present, però sobretot de les relacions de parella que hi ha hagut en les seves vides. Aquestes dones exigeixen atenció i ho aconsegueixen parlant clar. Si el dolor s’oculta amb riures, elles tenen la clau secreta per a involucrar a l’espectador des del primer minut.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup