Sinopsi

Una nova aventura musical del grup referència de la música a cappella a Espanya: b vocal
El nou espectacle del quintet combina tota l’essència del seu art i l’ofereix en un carrusel de sensacions en què les veus adquireixen tot el protagonisme i l’humor subtil les acompanya com a un complement perfecte.
Nous temes que arriben al cor i al somriure de l’espectador, nous sketchs musicals que desgranen de forma divertida i magistral el que passa al món, escenes extretes de les seves col·laboracions musicals en el seu Resumen de la semana, secció que desenvolupen al programa Más de Uno d’Onda Cero, amb Juan Ramón Lucas, amb una visió hilarant, optimista i irònica de la realitat, increïbles xous amb sons que sorgeixen de la veu humana; escenes que conjuminen el ritme, l’harmonia, la sensibilitat i l’humor; cants que surten de la boca… ¡canto en los dientes!
Amb aquest divertit joc de paraules el quintet anuncia que estan en plena forma, i que els seus 21 anys sobre els escenaris els han col•locat en el top artístic en l’àmbit nacional i internacional.
Per això, en aquest nou xou, b vocal es dóna “Con un canto en los dientes”, oferint la seva música a cappella davant el continu somriure de l’espectador.

Fitxa artística

Companyia: b vocal
Intèrprets: Alberto Marco, Fermín Polo, Carlos Marco, Augusto González i Juan Luis García
So: José Carlos Ondiviela
Il·luminació: Carlos Galindo
Durada: 95 minuts aproximadament

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup