Sinopsi

Després de l’èxit aconseguit al Teatre Romea de Barcelona, es torna a representar la sarsuela catalana per excel·lència Cançó d’Amor i de Guerra, al Teatre Condal  per la mateixa companyia que la va posar en escena el passat mes d’abril.
Creada l’any 1926, en plena dictadura de Primo de Rivera, sota el títol Els soldats de l’ideal, Cançó d’Amor i de Guerra va ser prohibida per la censura de l’època i després d’algunes modificacions –la més significativa de les quals, el títol-, es va estrena al Teatre Nou de Barcelona, amb un èxit tal que en tres anys se’n van fer més de dues mil representacions.
Aquesta sarsuela ambientada al 1793 enmig dels convulsos anys de la Revolució francesa i amb una història d’amor com a excusa, ens endinsa en un món en canvi constant i té en el clam a la llibertat el seu fil conductor.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup