Sinopsi

Enric Brots i Dalmau, BROTS, l’estimat marit, pare i amic, ha mort. L’actor i director de teatre i cinema; el guionista de ràdio i televisió; el coreògraf revolució de la dansa contemporània; l’esportista lluitador; el poeta, i escriptor renovador en tots els estils literaris; el pintor, músic i escultor respectat i valorat arreu, ha mort.
L’humanista, el creador i l’artista total, que el món ha comparat amb Leonardo de Vinci i Orson Welles, ja no hi és. Però tots els qui l’hem estimat sabem que sempre estarà entre nosaltres.

Quatre professors, amics del difunt, es troben fent de mestres de cerimònia en aquest funeral homenatge tan especial creat i interpretat per Toni Albà, Fermí Fernandes, Gerard Domènech i Xavier Macaya. Humor absurd i humor negre barrejats per retrobar la sensació del riure prohibit. Qui no ha tingut ganes de riure a missa o en un funeral?

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup