Espectacle en català i castellà
120 minuts

Aquest espectacle està adaptat per a persones sordes i està signat en Llengua de Signes Catalana completament.

Sinopsi

El Barcelona Gay Men’s Chorus, el cor LGTBIQ+ més nombrós del país, dirigit pel Gerard Ibáñez, i amb més de 70 cantants, torna al Teatre Condal i aquest cop acompanyat de cinc artistes, cinc dives, cinc reines!

Vine a viure una festa diferent cada dia on el BGMC presentarà noves cançons i compartirà escenari amb unes increïbles veus que cantaran també alguns dels seus hits. Aquestes seran les reines de l’escenari que podreu veure cada dia actuant amb el BGMC:

Dimecres 10 de maig – Natalia:
La cantant gaditana que es va ficar a la butxaca a mig país amb hits que l’han portat a guanyar un disc d’or i un disc de platí. Entregada i enormement carismàtica, la Natalia ens farà ballar i vibrar a tots a les nostres butaques.

Dijous 11 de maig – Soraya:
Ens falta espai per parlar d’aquesta famosíssima cantant amb una trajectòria aclaparadora amb sis àlbums d’estudi, 15 singles, dos discs de platí i un disc d’or a més de la representació d’Espanya al festival d’Eurovisió del 2009. No et perdis el gran talent i l’energia irresistible de Soraya.

Divendres 12 de maig – Nerea:
La jove cantant catalana pujarà a l’escenari per compartir el seu carisma i una veu que ens farà somiar. Aprofita l’oportunitat d’emocionar-te i vibrar amb la Nerea. No us deixarà indiferents!

Dissabte 13 de maig – Sharonne:
Ni més ni menys que la guanyadora de l’edició d’enguany de Rupaul Drag Race España. Sharonne ens acompanyarà en una festa molt especial de preludi del Festival d’Eurovisió.
IMPORTANT: El concert d’aquest dia serà abans que habitualment, ja que tot seguit del concert de BGMC i Sharonne, podrem gaudir tots plegats del festival d’eurovisió projectat sobre la gran pantalla i amb la qualitat de so del nostre teatre. No us perdeu la festa que tenim preparada per aquest dia tan especial!!

Diumenge 14 de maig – Lorena Gómez:
Amb diversos discos d’estudi a les seves espatlles, guanyadora del concurs “Operación Triunfo” l’any 2006 i finalista de “Tu cara me suena”, la veu prodigiosa de la Lorena Gómez tancarà el nostre show. No hi ha millor forma de passar la tarda de diumenge!

Totes les artistes convidades i el BGMC col·laboren en aquest espectacle que té una finalitat solidària per ajudar a l’ONG Casal dels Infants, que lluita per ajudar a nens i joves en risc d’exclusió. Més informació a www.casaldelsinfants.org

Fitxa artística

 Autoria: Barcelona Gay Men’s Chorus
Direcció: Gerard Ibáñez
 
Intèrprets
Barcelona Gay Men’s Chorus
Natalia
Soraya
Nerea
Sharonne
Lorena Gómez
 
Vestuari: Calio Morano
Moviment: Kevin Santander
 
Direcció de producció: Edu Rojo
Producció executiva: Alex Esteve
Coordinació tècnica: Quim Capdevila
 
Ajudantia de direcció: Martín Edery
Ajudantia de producció: Diego Ratti, Max Tamborini, Miguel Ángel Hernández
Tècnic de llums: Raúl Martínez
Tècnic de so: Jordi Ballbé
Cap tècnic del teatre: Jordi Ballbé
 
Premsa: Toni Ponce
Màrqueting i comunicació: Toni Ponce / Ángel Hurtado
Disseny imatge i disseny gràfic: Edu Rojo

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup