Sinopsi

A la festa d’aniversari del Príncep Sigfrido, la seva mare, la reina, li recorda que ha arribat el moment d’elegir esposa. I així deu fer-ho, al dia següent, entre les joves que van a participar en el ball de la Cort. Però, ni les advertències de la seva mare, ni les alegres danses festives aconsegueixen treure’l de la seva malenconia. De sobte, la seva mirada troba a un grup de  cignes en el llac, víctimes de l’encís del bruixot Rothbart. Fins allí arriba Sigfrid i al seu davant apareix la princesa Odette, també convertida en cigne, qui li explica que l’encís tan sols podrà trencar-lo aquell qui li juri amor etern. Una història en la qual s’imposa el poder de l’amor sobre l’ambició i la traïció.

El Ballet Imperial Rus va ser creat en 1994 per iniciativa de Maya Plisetskaya i actualment és una de les companyies russes amb més prestigi internacional. El seu director artístic, Gediminas Tarandá, abans de crear la companyia, va ser solista principal del Teatre Bolshoi de Moscou i va estudiar la carrera de coreògraf sota la direcció de Yury Grigorovich.
L’elenc del Ballet Imperial Rus està format per 45 ballarines del màxim nivell artístic, molts d’ells han estat guanyadors de prestigiosos concursos de ballet.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup