Sinopsi

A principis del segle XIX en una antiga ciutat alemanya, els Stalbaum celebren la festa de Nadal. Entre els convidats està un vell sonat, inventor de joguines i amic dels nens, Drosselmeyer, qui els te preparades moltes sorpreses, entre d’altres un Trencanous. La joguina que més li agrada a Masha és, precisament, el Trencanous. La nit de Nadal acabarà impregnada de màgia: el Trencanous lluitarà amb els ratolins, es convertirà en  Príncep i convidarà a la seva amiga al meravellós país on tots els somnis es faran realitat

El Ballet Imperial Rus va ser creat en 1994 per iniciativa de Maya Plisetskaya i actualment és una de les companyies russes amb més prestigi internacional. El seu director artístic, Gediminas Tarandá, abans de crear la companyia, va ser solista principal del Teatre Bolshoi de Moscou i va estudiar la carrera de coreògraf sota la direcció de Yury Grigorovich.
L’elenc del Ballet Imperial Rus està format per 45 ballarines del màxim nivell artístic, molts d’ells han estat guanyadors de prestigiosos concursos de ballet.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup