75 minuts

Descans inclòs.

Sinopsi

El Ballet de Barcelona és la companyia recentment creada sota la direcció artística de Chase Johnsey, ballarí amb una llarga trajectòria a Les Ballets de Trockadero de Monte Carlo, Primer Artista durant el 2018 a l’English National Ballet, guardonat com a “Millor Ballarí Masculí” als National Dance Awards del Regne Unit i nominat a la “Millor Interpretació Masculina” en el paper de Paquita. 
El Ballet de Barcelona és una jove i dinàmica formació de ballarins que destaquen per la seva tècnica, versatilitat i virtuosisme, fet que posaran de manifest amb un programa configurat per diverses peces clàssiques al primer acte i una estrena mundial a la segona. A més, per celebrar el naixement d’aquesta companyia de ballet, es compta amb la presència destacada d’Antonio Carmena, coreògraf i ex solista del New York City Ballet. Amb ell podrem gaudir a més de l’estil de ball nord-americà Balanchine, que poc sovint es veu als nostres escenaris.
Per una banda gaudirem de peces com l’Ocell Blau o “Jewells” de La Bella Dorment, El Corsari i La Mort del Cigne interpretada pel mateix Johnsey, qui ha fet història per ser el primer home que ha interpretat rols femenins en una companyia tradicional (ENB).
El segon acte s’encetarà amb “Together” coreografia d’Antonio Carmena creada especialment pel Teatre Condal i pel Ballet de Barcelona i a l’objecte de mostrar des d’un bon començament el talent i potencial de la formació que arrenca amb gran il·lusió una nova etapa amb la qual es pretén atorgar un nou segell de qualitat en matèria de dansa a la capital catalana.

Fitxa artística

Direcció Artística: Chase Johnsey
Música: Piotr Ilich Tchaikovsky, Riccardo Drigo, Saint-Saëns, Etienne Mehul
Coreografies: Marius Petipa, Chase Johnsey, Antonio Carmena, Marcus Salazar (co-coreògraf)

Ballarins: Anxhelo Bagigi, Clara del Cerro San Ildefenso, Eliazabeth Anne Calder Cohen, Anna Ishii, Chase Johnsey, Reo Morikawa, Carraig New, Stanislava Prinčeková, Clara Plà Ferrer, Giuliana Restivo, Julia Roca Muxinach, Lisa-Marie Vervoort, Victoria Aletta
Aprenent: Paula Losada Alié

Disseny vestuari: Antonio Carmena
Producció executiva i comunicació: Carles Renedo     
Confecció i Coordinació vestuari: Maria Paula Fecker
Assistent artística: Elizabeth Cohen
Coordinadora artística: Júlia Roca Muxinach
Coreògrafs convidats: Antonio Carmena, Marcus Salazar
Cap tècnic del teatre: Jordi Ballbé

Premsa: Didac Atzet
Màrqueting i comunicació: Publispec

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup