Sinopsi

Els amants de la sarsuela tenen l’oportunitat de gaudir de les representacions de Antologia de la Sarsuela, Una nit a l’Edèn que posa en escena la Companyia +Sarsuela, fent un repàs a les peces més emblemàtiques i representatives d’aquest gènere, com El Bateo, El Barberillo de Lavapiés, Luisa Fernanda, La Gran Vía, Doña Francisquita, Marina, La canción del olvido, La tabernera del puerto, Cançó d’amor i de guerra, etc… interpretades per tres solistes, cor i una orquestra de 20 músics en directe. L’espectacle compta amb la participació estel·lar de Lloll Bertran que actuarà com a mestra de cerimònies.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup