Sinopsi

Entre tanta gatzara… entre tant de desacord en les raons, en els motius pels quals les coses succeeixen d’una manera i no d’una altra. Entre tant torrent d’inspiració en el qual u mateix sempre ha begut per poder fer el seu treball d’actor… està de forma més que present la narrativa de Jorge Luis Borges. El plaer que com  actor sento quan deixo que les narracions i els versos de Borges surtin de mi per arribar a vostès, és  molt íntim, i sens dubte, per a mí, irrenunciable.

Fa ja molts anys, aproximadament vuit, que juntament amb Jorge Eines vam decidir donar forma a quelcom que, a nosaltres, ens servia per compartir la xerrameca amistosa del diumenge, del mate que diuen els argentins. I el que en un principi va ser una experiència alternativa, es va convertir en un espectacle. Juan Echanove

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup