Espectacle en català
90 minuts

Sinopsi

Durant els segles XII i XIII els joglars eren els encarregats d’interpretar les obres que escrivien els trobadors. Recorrien les diverses corts, places i palaus dels regnes per cantar-hi els versos de les composicions èpiques i líriques més aclamades dels seus temps.

El 2022 commemorem 120 anys de la mort de Jacint Verdaguer i Arnau Tordera I s’ha proposat de fer reviure aquest format als nostres dies per tal d’homenatjar l’efemèride.

Si Verdaguer – cim de la poesia i la llengua catalana – és el trobador, ell serà el joglar que difongui els seus versos submergint-se en el seu projecte més auster, més intimista i genuí. Amb l’únic acompanyament de la veu i la guitarra clàssica interpretarà íntegrament l’obra “Verdaguer, ombres i maduixes” que OBESES va publicar l’any 2017. Un gir absolut de la partitura amb un nou arranjament complet que cercarà l’essència de la trobada entre música i poesia.
Totes les peces de l’obra, tots els personatges i tots els versos de Verdaguer quedaran conjugats en el cant del Joglar que rescatarà de l’oblit aquesta forma arcaica  i preciosa d’explicar històries.

Fitxa artística

Director: Arnau Tordera I
Lletra Jacint Verdaguer, música Arnau Tordera I

Intèrpret: Arnau Tordera I

Producció executiva: Sente Fontestad

Reportatge fotogràfic: Jordi Galderic
Disseny gràfic: Arnau Tordera I
 
És una producció de Imés Management

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup